DAVOR KOMAR PLASIRAO SE PARAOLIMPIJSKE IGRE U TOKYU 2021.!!!

Davor-Komar-za-Tokio-2021

IMAMO PRVOG HRVATSKOG BOĆARA NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA!

BRONCA-HONG-KONG

Imamo prvog hrvatskog boćara paraolimpijca! Član našeg Kluba, Davor Komar, prvi je boćar u hrvatskoj povijesti koji se plasirao na Paraolimpijske igre. Davor je kao član Hrvatske boćarske reprezentacije prije točno godinu dana (17.05.2019.) u Hong Kongu na Svjetskom otvorenom prvenstvu (World Open Boccia) osvojio broncu, što je nakon zlata osvojenog u Portugalu 2018. godine, također na ‘World Open Boccia’, bila prekretnica kojom je osigurao svoj pojedinačni plasman u Tokyo. Te dvije medalje ‘otvorile su vrata’ Davoru za sudjelovanje na Paraolimpijskim igrama u Tokyu! Bravo Davore!!!

HONG-KONG-05-2019

Boćanje za osobe s invaliditetom, inače je službeni paraolimpijski sport od 1983. godine.

BISFed Boccia European Championship - SEVILLA 2019

Koristimo priliku zahvaliti se trenerima našeg Kluba, Valteru Ivančiću, Zvjezdani Grganja i Vladimiru Reliću, kao i stručnom timu sportaša Komara, bez kojih ovi rezultati ne bi bili dostižni.

BISFed Boccia European Championship - SEVILLA 2019 WORLD-OPEN-POVOA-PORTUGAL-.2018

Posebnu zahvalu upućujemo Sportskoj zajednici Grada Pule, Gradu Pula, Istarskoj županiji, Sportskoj zajednici Istarske županije, Sportskoj zajednici udruga osoba s invaliditetom Istarske županije, Hrvatskom savezu boćanja osoba s invaliditetom, Hrvatskom paraolimpijskom odboru, kao i obitelji sportaša Komara, bez čije podrške ovaj plasman ne bi bio moguć.

BKOSIZ-TATRA-KUP-2018-SLOVACKA

Ovdje možete pogledati i popis/sažetak pehara i medalja koje je Davor osvojio u svojoj karijeri, kao i nekoliko fotografija, gdje možete vidjeti našeg ‘PARAOLIMPIJCA’!!! DavorKomar-rezultati-do-31-12-2019 pdf icon

DAVOR-NOMINACIJE-ZA-2018

BRAVO DAVORE!!!! VOLI TE TVOJA ‘ISTRIJANA’!!!