DAVOR KOMAR VICEPRVAK HRVATSKE POJEDINAČNO, ZORAN PERUŠKO BRONČANI

BKOSIŽ -5. kolo Prvenstva Hrvatske u Zagrebu, 16. 11. 2019.
Prvenstvo Hrvatske ‘2019.’ pojedinačno u boćanju za osobe s invaliditetom
Zagreb, 16. studeni 2019. godine

Nakon pet odigranih kola diljem Hrvatske (Osijek, Zagreb, Slavonki Brod i Požega), član našeg Kluba, puležan Davor Komar osvojio je 2. mjesto/srebro na prvenstvu Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom pojedinačno.

BKOSIŽ -5. kolo Prvenstva Hrvatske u Zagrebu,  16. 11. 2019. - 2

U finalu je nakon izjednačene igre i rezultata 4:4, za bod izgubio u nastavku (tea breaku) od mlade zagrebačke reprezentativke, Katarine Strunjak. Komar je inače do sada sedam puta osvajao prvenstvo Hrvatske pojedinačno, a od 2014. godine četiri godine uzastopno. U svojoj boćarskoj karijeri osim nebrojenih međunarodnih pehara i medalja, te bezbroj osvojenih srebra i bronci na domaćim terenima, Komar je osvojio i ukupno 21 titulu prvaka Hrvatske (7 x prvenstvo Hrvatske pojedinačno, 5 x prvenstvo Hrvatske u paru i 8 x KUP Hrvatske pojedinačno).

Broncu na prvenstvu u Zagrebu u svojoj BC1 kategoriji osvojio je fenomenalni boćar našeg Kluba Zoran Peruško iz Peruški/Marčana, koji je ove godine bio i srebrni na KUP-u Hrvatske pojedinačno u Splitu.

BKOSIŽ -5. kolo Prvenstva Hrvatske u Zagrebu,  16. 11. 2019. - 3

Manje sportske sreće ovog puta imala je članica Kluba, puležanka Melisa Osmanović koja je u konačnom poretku osvojila peto mjesto.

Čestitamo!!! Bravo!!!

Prvenstvo se održalo u organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Hrvatskog saveza boćanja osoba s invaliditetom.

Koristimo priliku posebno se zahvaliti trenerima našeg Kluba, Valteru Ivančiću, Zvjezdani Grganja i Vladimiru Reliću, bez kojih ovi rezultati ne bi bili dostižni.

Posebnu zahvalu upućujemo Sportskoj zajednici Grada Pule, Sportskoj zajednici Istarske županije, Istarskoj županiji, Gradu Pula, Općini Marčana i Društvu distrofičara Istre, koji su na direktan način pomogli sudjelovanje našeg Kluba na prvenstvu tijekom 2019. godine.