Kup Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom – pojedinačno

Požega, 28.-30. listopada 2016. godine

‘ISTRIJANI’ ZLATO, DVA SREBRA I BRONCA

Boćari/ice našeg Kluba, Melisa Osmanović, Davor Komar, Dubravka Jeromela, Zoran Peruško, Branka Kostić i Samanta Lukšić, vratili su se odigranog KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom, koji je održan od 28.-30. listopada 2016. godine u Požegi.
Član Kluba Davor Komar iz Pule, osvojivši na KUP-u 1. mjesto – zlato bez ijednog poraza, postao je po dvanaesti puta prvak Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom.

2. mjesto – srebro, u istoj BC4 kategoriji osvojila je izvrsna puležanka Melisa Osmanović, dok je 3. mjesto – broncu u istoj kategoriji osvojila članica Kluba Dubravka Jeromela, također iz Pule. Ovo je po našim saznanjima prvi puta da je jedan Klub na jednom hrvatskom boćarskom prvenstvu osvojio sva tri mjesta.
2. mjesto – srebro u boćarskoj kategoriji BC1 osvojio je član Kluba Zoran Peruško iz Peruški, kojemu je zlato u finalu ‘pobjeglo’ za jedan bod.

kup-hr-pozega-11-2016

Prijelazni pehar ‘KUP-a Hrvatske’, naš je Klub podijelio sa riječkim boćarskim Klubom ‘Pulac’, iz razloga što smo imali podjednako po osam bodova.

pdf icon preuzmite pdf o Kupu Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom – pojedinačno